Om oss

Vi är experter på digital marknadsföring

Med Carma Marketing Hub och experterna på Compost får du hjälp att använda allt ditt data som kreativa byggstenar för att skapa individanpassad, beteendestyrd och automatiserad kommunikation.

Digital kommunikation - vår passion

Med Carma Marketing Hub och experterna på Compost får du hjälp att använda allt ditt data som kreativa byggstenar för att skapa individanpassad, beteendestyrd och automatiserad kommunikation. Personligt, relevant och effektivt. Smart, helt enkelt.

Digital marknadsföring är vår passion och e-postmarknadsföring, SMS och app-notiser vår specialitet.

Vi har tillsammans med våra kunder skapat lönsamhet och lojalitet i över 15 år. Först bara från Stockholm. Idag har vi kontor i tre världsdelar och kunder över hela världen. För Carma är navet i goda kundrelationer.

Våra styrkor

  • Carma Marketing Hub – En integrerad plattform för all digital direktmarknadsföring
  • Av marknadsförare för marknadsförare – Användarvänlighet i fokus
  • Ett system utvecklat i samarbete med vår kärnkunder
  • Kunskap – Vi har experter som hjälper dig genom varje fas
  • Expansivt – Stabilt företag som växt organiskt och på egna meriter nationellt som globalt
  • Filosofi – Konvertering i alla ära, men kundrelation och kanalstrategi först. Då kommer det förstnämnda på köpet, även på lång sikt.
  • Vi guidar dig – Oavsett om du vill skicka segmenterade nyhetsbrev eller automatisera i fler kanaler guidar vi dig till nästa steg i din kommunikativa utveckling
  • Våra kunder – Starka och välkända varumärken väljer Compost och Carma Marketing Hub

Våra expertområden

Vi som arbetar på Compost har alla en bred kunskap om digital Marknadsföring. Men vi tror på spetskompetens och förståelse för våra kunders specifika utmaningar.

Därför har vi medarbetare med en väldigt hög kunskapsnivå inom sitt område. Våra kunder kan sina affärsmodeller – vi kan få dem att växa digitalt.

Exempel: Leveransbarhet, design, dataöverföring, användning av data, personifiering, automatisering, segmentering, konvertering, integrationer, optimering, uppföljning, analys…

Eftersom vi tror på djup kunskap och bred förståelse är vår samlade kompetens digitalt. Men det specifika är att vi alltid letar efter nycklarna till ”rätt budskap till rätt person vid rätt tidpunkt via rätt kanal”. Oavsett vilket ditt affärsområde är.

Smarta företag kommunicerar relevant

Carma används av företag som ICA, Klarna, SATS, Komplett, Adlibris, Northmill, Hallon, Hi-Fi-klubben, Bonnier, Vattenfall, iZettle, Byggmax, Ticket, Linas Matkasse, Kökets Favoriter, Odla, Bamba, Middagsfrid, Design Online, Tidningskungen, Bagaren och Kocken, Bluebox och många, många fler som vet att kundkommunikation som är både smart och effektiv skapar värde.

Nyfiken?

Fyll i formuläret nedan för att veta mer om Carma Marketing Hub och för att komma igång med digital 1:1-kommunikation.

Jag vill veta mer om Carma Marketing Hub