I snart 20 år har vi hjälpt våra kunder att optimera sin kommunikation. 

Om Compost och Carma Marketing Hub

I snart 20 år har vi hjälpt våra kunder att optimera sin kommunikation. 

Med styrkan i realtidssegmentering och personalisering med dynamiskt innehåll, erbjuder Carma Marketing Hub marknadsförare att automatisera individanpassade meddelanden i en mängd olika kanaler som Print, Dynamic Web, InApp, Voice, App push notifications, Social, SMS och Email.

Bolaget grundades i Sverige, 2000, och har sedan dess växt organiskt med kontor i Stockholm, Malmö, Köpenhamn, Montréal, New York, Hong Kong och Toronto.

Varför  välja Carma?
Vi har över 17 års erfarenhet av digital marknadsföring och vi var verksamma inom marketing automation innan det blev ett buzzword. Hur vi vet det? Vi var den första plattformen som automatiserade flöden åt våra kunder, fast då kallade vi det “händelsestyrd marknadsföring”.

Sedan dess har vi sett trender komma och gå. Dessutom har vi sett till att alltid vara ett steg före våra medtävlande: Vår framgång grundar sig i att vi alltid jobbat nära våra kunder och utvecklat funktionalitet baserad på deras behov. Det är vårt sätt att säkerställa att Carma Marketing Hub fortsätter leverera en agil och kraftfull upplevelse för alla marknadsförare och kommunikatörer.

Våra styrkor

  • Carma Marketing Hub – En integrerad plattform för all digital direktmarknadsföring
  • Av marknadsförare för marknadsförare – Användarvänlighet i fokus
  • Ett system utvecklat i samarbete med vår kärnkunder
  • Kunskap – Vi har experter som hjälper dig genom varje fas
  • Expansivt – Stabilt företag som växt organiskt och på egna meriter nationellt som globalt
  • Filosofi – Konvertering i alla ära, men kundrelation och kanalstrategi först. Då kommer det förstnämnda på köpet, även på lång sikt.
  • Vi guidar dig – Oavsett om du vill skicka segmenterade nyhetsbrev eller automatisera i fler kanaler guidar vi dig till nästa steg i din kommunikativa utveckling
  • Våra kunder – Starka och välkända varumärken väljer Compost och Carma Marketing Hub

Nyfiken?

Fyll i formuläret nedan för att få veta mer om Carma Marketing Hub!

Vill du veta mer om Carma Marketing Hub? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.