carma-automation-DIGITAL-RGBchampagnebock-RGBcarma-data-relevance-DIGITAL-RGBspeech-bubble-DIGITAL-RGBheros-holding-hands-RGBlanguage-dkDKlanguage-enENlanguage-svSVCMH-Logotype-RGBmail-RGBmail-RGBsmartphone-RGBAbilon-Logotype-DIGITAL-Color-RGB
Meny Compost

Två nya kanaler: Print och InApp Messaging

10 april 2017 admin Nyheter

Carma Print and InApp Messaging icons on background with a laptop

Vi har i dagarna lanserat två helt nya kanaler i Carma Marketing Hub. Nämligen Carma Print och InApp Messaging. Läs om hur just dessa kanaler kan hjälpa dig bli bättre inom 1:1-kommunikation.

Carma Print

Carma Print ger dig möjligheten att skapa unika meddelanden till dina mottagare som kan skrivas ut och skickas via fysisk post. Du skapar enkelt dina meddelanden i Carma Marketing Hub som automatiskt skapar tryckfärdiga PDF:er och sedan skickar till önskat tryckeri.

Editorn för Carma Print tillåter olika sorters inställningar, såsom sidorientering, papperstorlek och sidflöde, så du kan skräddarsy just den typ av meddelande som du vill skicka ut.

Med den kraftfulla segmenteringsmotorn i Carma Marketing Hub och avancerade placeholders kan du snabbt och smidigt skicka ut personliga och riktade meddelanden till dina mottagare.

Dessutom är inte Carma Print enbart till för enskilda utskick, utan kan användas på flera sätt. Exempelvis kan du använda aktivitetsdata i Carma Marketing Hub för att skicka ett tryckt meddelande till mottagare som inte har öppnat dina digitala nyhetsbrev. Genom att använda de olika modulerna i Carma Marketing Hub kan du kombinera och modifiera din kommunikation, både tryckt och digital.

InApp Messaging

Med Carma InApp Messaging kan du kommunicera med dina användare medan de är inloggade på din app eller webbplats. Du kan till exempel använda InApp Messaging för att meddela valda kunder att de har ett aktivt erbjudande som de kan nyttja, tips och tricks för plattformen eller visa funktioner i din app baserat på användarens profil.

Självklart kan du personifiera alla dina meddelanden och använda olika moduler i Carma Marketing Hub för att skapa dina meddelanden i InApp Messaging.

Exempel på användningsområden

★ Skapa välkomstmeddelanden för nya användare
★ Skicka påminnelsemeddelanden om att registrera bonuskort
★ Visa nya funktioner och uppmaningar att testa dem
★ Skicka personliga erbjudanden till kunder
★ Påminna om övergiven varukorg
★ Erbjuda orderstatus efter köp

Kontakta oss så berättar vi mer om de nya kanalerna

Dela denna artikel