carma-automation-DIGITAL-RGBchampagnebock-RGBcarma-data-relevance-DIGITAL-RGBspeech-bubble-DIGITAL-RGBheros-holding-hands-RGBlanguage-dkDKlanguage-enENlanguage-svSVCMH-Logotype-RGBmail-RGBmail-RGBsmartphone-RGBAbilon-Logotype-DIGITAL-Color-RGB
Meny Compost

Digital 1:1 marketing reinvented

Carma goes Carma Marketing hub

19 maj 2015 Helena Kimber LäroriktNyheter

Digital marketing i ny tappning

Nu är det dags. Nu lanserar vi plattformen för dig med en smart kommunikationsstrategi. För smarta strategier förtjänar ett smart verktyg. Därför är navet i Carma Marketing Hub-automatisering. I samarbete med några av våra kärnkunder har vi byggt features och möjligheter för att möta morgondagens kommunikationsbehov. För dina kunder förväntar sig att du kommunicerar smart. Marketing automation á la Carma!

Maybe not the big bang. But the best use of big data

Marketing automation för rätt budskap i rätt tid

Våra kunder har använt marketing automation i många år innan begreppet ens uppfanns.  Att vi lanserar Carma Marketing Hub med funktioner för att omvandla kunddata till automatiserad relevans är därför inget världsomvälvande. Däremot blir det enklare än tidigare med nya features, integrationer och möjligheter. Och fortfarande den mest effektiva plattformen för företag som vill kommunicera hyperrelevant med rätt person, i rätt tid och med rätt budskap i de digitala 1:1 kanalerna.

Gör det komplexa enkelt

Vi är stolta. Vårt uppdrag är ju att göra ditt komplexa arbete enkelt. Och vår dröm har blivit verklighet. Ett stort tack till våra engagerade och kunniga kunder – med er hjälp har vi nått hela vägen fram. Carma blir nu Carma Marketing Hub. Plattformen för marketing automation, retention kommunikation, köphistoriksflöden, kundklubbsinformation, transaktionsmeddelanden och alla typer av automatiserade, relevanta och personliga flöden. I en eller fler kanaler. Naturligtvis kan du också göra helt individanpassade och segmenterade nyhetsbrev och andra manuellt styrda digitala kampanjer. Inget ur Carma försvinner. Allt blir bara smartare. Och mer.

Läs mer om dina möjligheter med Carma Marketing Hub

Dela denna artikel