carma-automation-DIGITAL-RGBchampagnebock-RGBcarma-data-relevance-DIGITAL-RGBspeech-bubble-DIGITAL-RGBheros-holding-hands-RGBlanguage-dkDKlanguage-enENlanguage-svSVCMH-Logotype-RGBmail-RGBmail-RGBsmartphone-RGBAbilon-Logotype-DIGITAL-Color-RGB
Meny Compost

Digital reformation 2.0: Se presentationen

6 februari 2017 admin Nyheter

Se vår Prezi om Digital reformation 2.0

Inledningsvis vill vi naturligtvis tacka SWEDMA (Swedish Direct Marketing Association) för inbjudan till att hålla denna presentation för deras medlemmar och intressenter!

Torsdagen 2 februari var en spännande dag! Förutom det underbara faktum att tågresan Stockholm – Göteborg gick som smort så var det äntligen dags för oss att få beskriva hur vi ser på den digitala reformationen, dvs. se förbi tekniken initialt och istället öppna upp för en idé och strategi om hur mottagaren av din digitala kommunikation är en faktisk människa som förtjänar respekt och relevans. Levererar du kärlek till dina kunder så får du kärlek tillbaka.

Vi har alla säkert hört begreppen Marketing Automation, One to One Communication och Customer Journey. För oss innebär detta rätt och slätt en personifierad kommunikation med tydligt sikte på kundresan.

Låt kundnytta, lönsamhet och långsiktiga relationer styra din kommunikation. Idag är fokus på teknik större än någonsin. Den tekniska lösningen för att sjösätta din strategi är såklart ett måste. Men se till att ha din målsättning i sikte vid varje implementation och projekt och undvik fällorna att fastna i begränsningar och “teknik för teknikens skull”.

Seminariedeltagarna fick ta del av konkreta tips för att få kontroll över sina digitala möjligheter med effektivitet och hållbarhet i centrum.

• Vad är vad i den digitala djungeln?
• Vad krävs för att komma igång med automatiserad kundkommunikation?
• Stordata i all ära, fokusera hellre på smart data
• Omvandla strategin till praktiskt genomförande
• Vilka verktyg behöver du?

Nu har även du möjlighet att ta del av presentationen, ladda ner den här. Om du är intresserad av att diskutera detta lite djupare med oss så är du självfallet varmt välkommen att kontakta oss!

Här kan du ta del av vår presentation från seminariet. ⤵

Dela denna artikel