carma-automation-DIGITAL-RGBchampagnebock-RGBcarma-data-relevance-DIGITAL-RGBspeech-bubble-DIGITAL-RGBheros-holding-hands-RGBlanguage-dkDKlanguage-enENlanguage-svSVCMH-Logotype-RGBmail-RGBmail-RGBsmartphone-RGBAbilon-Logotype-DIGITAL-Color-RGB
Meny Compost

Compost ställer ut på D-Congress

3 mars 2017 admin Events

Välkommen till Nordens mötesplats för digital handel, ett samarbete med Svensk Handel och Svenska Mässan i Göteborg. Den 9 mars 2017 arrangeras D-Congress för 39:e gången och det väntas 1700 deltagare som bjuds på 110 utställare och 6 fullmatade scener med 40 talare.

Boosta din e-handel med Carma Marketing Hub – besök vår monter så berättar vi hur

Tänk e-handel. Tänk omnikanal. Tänk lojalitet. Tänk kundlivscykel. Optimera och skapa helt personifierat innehåll baserat på dina kunders och besökares beteenden. Engagera dina kunder med relevanta kampanjer och nyhetsbrev. Öka lojaliteten med kommunikationsflöden baserat på köphistorik. Maximera konverteringen med påminnelser om övergivna varukorgar och återaktivera dina passiva kunder med retargeting.

Vi är experter på beteendestyrd marketing automation. Med Carma Marketing Hub kan du använda allt ditt data som kreativa byggstenar för att skapa individanpassad, datadriven och automatiserad kommunikation – personligt, relevant och effektivt.

Träffa oss i vår monter G05:21 – vi ses på torsdag!

D-Congress, Svenska Mässan, Göteborg

Dela denna artikel