Din digitala dröm

Tillsammans gör vi fantasi till verklighet

Make magic med en workshop

 

Du kan – det är vi helt övertygade om. Du kan också bli bättre, mer träffsäker och bli mer inspirerad. Och ibland kanske du helt enkelt behöver lite hjälp.

Oavsett om du är ute efter att förfina din strategi för e-postmarknadsföring, SMS eller App push-kommunikation har vi rätt kompetenser för att hjälpa dig.

Boka någon av våra standardiserade workshops där vi guidar dig steg för steg genom din process eller berätta vad du behöver hjälp med så tar vi fram ett förslag på upplägg för att ”make magic happen”. Målet är dock alltid att ni ska inspireras  och få praktiska och handfasta tips om hur ni blir ännu bättre på er digitala marknadsföring. Se här – ett par exempel på våra mest uppskattade workshops. Tveka inte att kontakta oss med just dina behov. Eller om du inte alls vet vilka dina behov är för den delen.

Riktad och segmenterad kommunikation

Skapa riktade utskick för maximal träffsäkerhet i din kommunikation via e-post, SMS eller App push.

Här kartlägger vi de aktiviteter ni gör i kanalerna idag och tydliggör vilka utvecklingsmöjligheter som finns med hjälp av segmentering och personifiering.

Syfte:  Hitta det som är relevant och bana väg för bättre resultat och lojalare kunder med en smartare kommunikation där mottagaren står i centrum.

Marketing automation med händelsestyrd kommunikation

Här går vi igenom automatiserade kommunikationsflöden och kartlägger de händelsebaserade aktiviteter som era mottagare gör, eller inte gör, idag. Med insikten tydliggör vi vilka utvecklingsmöjligheter som finns med hjälp av automatiserade flöden.

Syfte: Optimera relevans och tajming. Och i förlängningen såklart även ert resultat med hjälp av affärsdrivande och automatiserad kommunikation.

Innehållskollen

Nå bättre resultat med rätt content med genom att lägga fokus på contentstrategier i era kommunikationskanaler. Här diskuterar vi begrepp som varumärkesplattform, konvertering och trovärdighet. Med en tio-stegs modell får ni möjlighet att själva förbättra och utveckla innehållet efter genomgången workshop. Eller med hjälp av vår Content och Design avdelning om ni så önskar.

Syfte: Optimerad contentstrategi och måluppfyllelse i varje kanal. Utifrån era övergripande mål tar vi fram en innehållsplan för att både nå era mål och bygga långsiktiga relationer.

Leveransbarhet – Hur mår din marknadsföring?

Vi lär oss om möjligheterna och utmaningarna i främst e-postkanalen – få koll på hur din e-postmarknadsföring mår. Workshopen kring leveransbarhet har fokus på framkomlighet men belyser hela kedjan, från mottagarhantering och utskick till antalet studsar och avregistreringar.

Syfte: Ta tempen på hur het du är för din målgrupp. Att undersöka vilka eventuella hinder som finns för fortsatt dialog och sedan tillsammans ta fram en handlingsplan för att förbättra eller bibehålla era förutsättningar att nå fram.

Boka en workshop

Workshops kan endast bokas av företag som använder Carma eller som är i startskedet för att förbättra sin digitala 1:1-kommunikation tillsammans med Compost.

Vi har relativt högt tryck på våra workshops så det är en god idé att boka i god tid. Lämna en intresseanmälan i formuläret nedan så återkommer en av våra experter till dig för att undersöka vad som är magic för dig.

Jag vill veta mer om Carma Marketing Hub