Vad vill du göra?

Vi vet vem som kan hjälpa dig

Vi vet att du gillar smidiga projekt. Och att du ibland behöver råd och guidning i den digitala djungeln. Varför leta efter kunskap lite här och lite där när du kan jobba med oss – en leverantör som har experter för varje steg i din kommunikativa utvecklingsprocess? Hos oss får du en dedikerad projektledare under uppstart och en success manager som ska hjälpa dig att utvecklas. Deras viktigaste uppgift är att tillse att du är trygg i processen och att du blir erbjuden rätt hjälp vid rätt tillfälle.

Oavsett om du behöver konsultation kring dataimport, strategi, leveransbarhet, val av innehåll, design, målsättning, mobilt eller annat tar vi fram rätt expert för att guida dig genom förutsättningar,  möjligheter och genomförande.

Tillsammans utvecklar vi din strategi och ditt teams praktiska arbete i de digitala direktkanalerna  e-post, SMS och App push.

Din egna handlingsplan

Innan ditt projekt påbörjas tar vi tillsammans fram en handlingsplan. Vid uppstart i Carma Marketing Hub är handlingsplanen alltid kostnadsfri. Din unika handlingsplan baseras på ditt företags affärsdrivande processer och din målgrupps preferenser.

Planen ligger sedan till grund för det fortsatta utvecklingsarbetet och revideras såklart när dina behov förändras. Vi har tillsammans ett tydligt fokus på utfallsstrategi såväl som kanalstrategi. Vårt mål är alltid, oavsett hur avancerad din kommunikation och uppsättning är vid start, att sträva efter kontinuerlig förbättring för att du ska nå, eller helst överträffa, dina mål.

Anlita en affärssinnad datanörd

När grundstommarna i handlingsplanen är på plats jobbar vi tillsammans vidare enligt planen. Här guidar vi dig genom processen att identifiera vilken information och vilket data som behöver importeras i Carma för att skapa effektiva och flexibla kommunikationsmöjligheter för din digitala kommunikation. Givetvis ser vi över behoven i den manuella e-marknadsföringen och den allt viktigare marketing automation-delen.

Tänk upplevelse och konvertering – ta hjälp med design

Din nya kommunikationsstrategi ska naturligtvis paketeras och presenteras snyggt för dina kunder och mottagare. När vi arbetar med e-postmarknadsföring, App-push med rich content och microsites går design, konvertering och funktionalitet hand i hand. Vi tänker UX och optimering vid varje kontaktyta.

Oavsett om du har en design klar och vill ha rådgivning för att få till den sista touchen, eller om du börjar på ett tomt blad har vi rätt kompetenser för hjälpa dig att komma igång. Experterna på vår design och content-avdelning tar dig igenom resan från målsättning till färdig design. Självklart kan vi också hjälpa dig med A/B- testning för att tillse att din design blir optimerad efter dina mål.

Koll på hur du kommer fram?

Att din kommunikation kommer fram är viktigt för oss. Leveransbarheten för all din digitala 1:1 kommunikation baseras på din kommunikationsstrategi.

E-postmarknadsföring

Din e-postmarknadsföring påverkas av många faktorer såsom kommunikationsfrekvens, kvalitet på mottagarlista och contentstrategier för att nämna några exempel. Våra experter guidar dig genom djungeln av fallgropar och möjligheter. Vi har över 15 års erfarenhet av att skicka och hantera väldigt stora volymer e-postmarknadsföring och vi guidar dig mer än gärna för att optimera din leveransbarhet.

App-push

Leveransbarheten för dina app-push är helt avhängt hur relevant ditt innehåll är. Här kan vår relevansexperter hjälpa dig med rätt mindset för att säkra att dina användare har nytta av din kommunikation. För det är det som avgör.

SMS

För att dina SMS ska nå fram behöver de skickas med seriösa aktörer och operatörer. Genom våra samarbetsparter kan vi hjälpa dig att nå fram på bästa möjliga sätt – både i norden och globalt. Berätta vad du vill göra, så hjälper vi dig att välja rätt.

Nyfiken?

Fyll i formuläret nedan för att veta mer om Carma Marketing Hub och för att komma igång med digital 1:1-kommunikation.

Jag vill veta mer om Carma Marketing Hub