En Success Manager

Din guide till framgång

Din Success Manager

Kan du luta dig tillbaka eller är det dags att springa? Det är inte alltid så lätt att veta när du jobbar i komplexa projekt. Vi har genom många års nära samarbete med våra kunder lärt oss att det är vårt jobb att berätta det för dig.

När du arbetar med optimerad, automatiserad eller datadriven kommunikation i Carma Marketing Hub får du en success manager av oss. En kunnig person som har stor erfarenhet av de olika stadier ni går igenom i ert kommunikativa utvecklingsarbete. En person som guidar er genom de olika stegen och tillser att ni har tillgång till rätt hjälp från oss vid rätt tillfälle. Och som berättar för dig vad som är ett lämpligt nästa steg. För vi vill att du ska lyckas.

strategy

Vi ställer stora krav på våra success managers. För att få den rollen hos oss krävs såväl digital expertkunskap och förmåga att förstå vad som driver olika typer av företags affärer som erfarenhet från både beställar- och inköpsrollen av digitala projekt.

När din kommunikationsdröm inkluderar händelsestyrd, automatiserad och konverteringsoptimerad digital direktmarknadsföring, då finns hen där. Hen som omvandlar din dröm till verklighet. För vi vet att det går.

Nyfiken?

Fyll i formuläret nedan för att veta mer om Carma Marketing Hub och för att komma igång med digital 1:1-kommunikation.

Jag vill veta mer om Carma Marketing Hub