Carma Friends

Tillsammans hjälper vi våra kunder att få bästa möjliga förutsättningar för en relevant digital kundkommunikation.

Välkommen till Carma Friends!

Carma Friends

Carma Friends

Våra kunder är inte bara bra på att skapa framgångsrik digital 1:1-kommunikation, de har också höga krav. Både på oss som leverantörer och på sina egna prestationer. Vårt mål är att de ska lyckas, oavsett vad de behöver för att nå sina mål. Därför har vi ett nära samarbete med andra företag och leverantörer som också har kundens behov i centrum. Tillsammans hjälper vi våra kunder att få bästa möjliga förutsättningar för en relevant digital kundkommunikation. Välkommen till Carma Friends!

Våra Carma Friends

Vi har Carma Friends inom en rad olika områden, allt från strategibyråer till tekniska plattformar. Gemensamt för dem är att de kan tillföra reella värden till våra Carmaanvändare, oavsett om det handlar om verktyg för datainsamling, e-handelsplattformar, CRM eller strategier för kundlojalitet och kommunikation.

Byrå & Strategi

Actionbase Malkovitch Vaimo Impera Avensia

Integration & Funktionalitet

Parajett Zapier Apptus Magento
Nosto Rich Relevance Panagora Triggerbee
Star Republic Carismar Litium Vendre
Raptor E37

Filosofin bakom

Det ska vara enkelt för våra kunder att göra bra grejer. Composts uppdrag är att tillhandahålla bästa möjliga förutsättning för våra användare att skapa relevant digital 1:1-kommunikation. Med möjlighet att använda data från flera källor och tillgång till kunniga experter inom olika områden förenklar vi våra kunders vardag. Vi har marknadens mest kompetenta plattform och expertiskunskap inom de digitala direktkanalerna. Vad är ni experter på? Tillsammans kan vi hjälpa våra kunder att växa.

Ska vi bli Carma Friends?

Vi är nyfikna på vad vi kan åstadkomma tillsammans. Kontakta vår Partner Manager Mikael Wasiljeff för att få veta mer om vårt partnerprogram och Carma Friends, eller fyll i formuläret nedan.

Jag vill veta mer om Carma Marketing Hub