Ditt data är vägen till framgång

Vi på Compost visar vägen

Använd rätt kunddata

Du bestämmer hur din Marketing Hub ska fungera. Med rätt data i Carma får dina mottagare rätt information från dig. Vid varje tillfälle. Vi erbjuder en unik lösning som gör integrationsarbetet snabbt, enkelt och kostnadseffektivt för dig.

Du kan dina kunder – vi kan integration

Vilken plattform eller datakälla integrationen ska göras med spelar mindre roll. Däremot är det viktigt för oss att vi gör det rätt. Och smart.

Det finns ingen begränsning i antal datakällor eller informationsmängd du kan importera i Carma. Men det viktigaste är inte inte datats kvantitet. Det viktiga är att det data som stoppas in är rätt för att ge dina kunder relevant kommunikation.

När arbetet är klart har du tillgång till alla uppgifter för att göra kommunikationen till dina kunder hyperrelevant. Datat är dina byggstenar. Då kan data på dina kunders beteenden, preferenser och personliga parametrar användas i Carma Marketing Hub för att styra att rätt information går till rätt person i rätt tid. En effekt som snabbt visar sig i både statistik och lönsamhet.

Tips: Gå den enkla vägen

I Carma Hub Store finns förinstallerade eller definierade integrationer med ledande CRM-system, e-handelsplattformar, rekommendations motorer, retargetingsystem, analysverktyg och en mängd andra externa system och verktyg.

Vissa kopplas på med en knapptryckning och andra behöver kickas igång från ditt håll. Men principen är den samma – det ska vara enkelt med dataintegrationer. Och det ska vara enkelt att komma igång med relevant marknadsföring.

 

Tekniska möjligheter

REST API – Ramverk och guidning via publikt testverktyg

Automatisk dataimport via FTP – Med en autoimport har du alltid färskt data i Carma Data & Relevance

Send Delivery – Exportera per automatik den färdiga segmenterade listan från ditt CRM till Carma

Batch trigger – Kontinuerliga real-time uppdateringar av förändringar i din databas eller ditt CRM

Purchase history – Lagra köphistorik och kundbeteenden direkt i Carma Data & Relevance

Flexibelt – Du bestämmer vilken information från vilka system som ska importeras till Carma

Magic mapping – Automatisk igenkänning av attribut och kategorisering av data i den importerade filen

Du, vi och strategin

Med hjälp av våra workshops guidar våra specialister dig hela vägen till dig mål. Vi har genomfört många hundratals integrationer mot såväl CRM-system och e-handelsverkyg som mot enklare databaser. Berätta för oss hur du lagrar din information så föreslår vi tillvägagångssätt. Anlita en expert, vi tar dig i mål.

Jag vill veta mer om Carma Marketing Hub