Våra kanaler

Omnikanalsplattform

Våra kanaler

Bygg dina kommunikationsflöden i en eller fler kanaler.

Oavsett vilken kanal du väljer för att leverera ditt budskap kan du använda ditt data i Carma Marketing Hub för att maximera relevansen genom att mixa innehåll, timing och kundbeteende.

Byggstenarna för din omnikanalsstrategi.

Carma Marketing Hub är en integrerad plattform för alla dina behov inom digital marknadsföring.

Låt oss presentera våra kanaler!

PRINT
Vår printlösning erbjuder ett unikt tillvägagångssätt för att ta fram grafiska trycksaker – utan behov av expertis i komplicerad mjukvara. Med Print formger och skapar du dina fysiska utskick lika enkelt och på samma sätt som du skapar dina andra meddelanden i Carma. Print erbjuder möjligheten till ett mer exklusivt flöde för exempelvis VIP, återaktivering och rekrytering.

INAPP
Sänd specifika meddelanden till din användare, oavsett om de använder desktop eller mobil. InApp Messaging är användbart i ett brett spektrum av situationer och är ett utmärkt komplement till App Push.
Guida! Föreslå! Notifiera! Informera! Uppdatera!

DYNAMIC WEB
Skapa kampanjsidor med ett knapptryck, skräddarsy individuella landningssidor, formge undersökningar och formulär snabbt och utan ansträngning – låt din kreativitet flöda fritt! Endast du sätter gränserna när det kommer till dina dynamiska webbsidor.

VOICE
Låt Carma sköta snacket. Gör kundundersökningar och kampanjer, bjud in till tävlingar, dela information och mycket mer – med ljudet av en röst och möjligheten till ögonblicklig respons.

SOCIAL TARGETING
Med Social targeting matchar du ditt kunddata från Carma Marketing Hub med Facebook eller Google-användare. Du når inte bara befintliga mottagare utan kan även använda dig av look-a-like målgrupper för att hitta ny publik.

SMS
Carma möjliggör för dig att bemästra SMS som marknadsföringskanal!
Det här är kanalen där du sänder bekräftelser, mötespåminnelser, orderaviseringar… ja, i stort sett vad som helst som du kan tänkas vilja uppdatera dina kunder om.

E-MAIL
Den klassiska e-mailkanalen är en given kanal i ditt kommunikationsflöde. Med några enkla knapptryck har du skapat en kampanj som sedan leder mottagaren vidare i kommunikationen. Kanalen används med fördel för kampanjer, bekräftelser, onboarding, nyhetsbrev och återaktivering för att nämna några.

APP PUSH
Med push-notifikationer får dina mottagare information via appen. Med hjälp av rich content skapar du attraktiva erbjudanden som du sedan kan djuplänka i appen. Här kan du med fördel kommunicera erbjudanden, live-data, aktivitetspåminnelser eller statusuppdateringar.

Nyfiken?

Fyll i formuläret nedan för att veta mer om Carma Marketing Hub och våra kanaler.

Jag vill veta mer om Carma Marketing Hub